някъкви впечатления за тези гърнета (крайни)?...не видях да има писано за тази марка...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спортно гърне YED
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеСамо ти надува главата, нищо общо със спортно гърне.
Тук се е получило добре колега.. не съм привърженик на тея пищялки но звука е плътен и се чудя тая алфа дали го вади само с крайно гърне?
Comment
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщениеhttp://www.youtube.com/watch?v=WeTpHcZU0dk
Тук се е получило добре колега.. не съм привърженик на тея пищялки но звука е плътен и се чудя тая алфа дали го вади само с крайно гърне?145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеСамо ти надува главата, нищо общо със спортно гърне.Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеАко целта ти е звук можеш да го постигнеш с всякакви такива гърнета, ако искаш да освободиш двигателя това нито е начин, нито марката. За бучене става.за тва ставаше дума, ясно че освен звук друго няма да се постигне само с него
Comment
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщениеза тва ставаше дума, ясно че освен звук друго няма да се постигне само с него
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеДруго нещо се сещам, ако караш колата на газ ще береш ягоди, защото при возенето на газ се отделя много вода в изпускателната система и тези турски гърнета гният точно за 1 година.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеМойто гърне мисля си е от завода , колата е карана само на бензин и въпреки това пак ми е изгнило1999-> 2010
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
Comment